Despre noi

Home Despre noi

Istoricul croitoriei. Croitoria este una dintre cele mai frumoase si nobile meserii care include procesul de transformare a unui material intr-un produs vestimentar deosebit, croit si cusut exclusiv pentru o persoana. Este o meserie care dateaza inca din antichitate. Toate vesmintele se confectionau manual cu mare grija, fiecare articol solicitand ore in sir de lucru.

Pana in ziua de azi, in mai multe tari ale lumii, precum Anglia, Italia sau Franta, atelierele de confectionare a imbracamintei sunt considerate un etalon al elegantei si al bunului gust. Astfel, pentru a beneficia de orice articol vestimentar personalizat, ar trebui sa treceti pe la Casa Giulia.

Casa Giulia. Atelierul nostru este modern si sofisticat, masinile de brodat lucrand fara oboseala pentru a personaliza produsele clientilor nostri, iar echipa noastra isi foloseste si depaseste mereu imaginatia si ingeniozitatea pentru ca accesoriile noastre confectionate manual si cristelele Swarovski sa se imbine perfect, transformand lumea reala intr-o lume de basm atunci cand clientele noastre ne poarta produsele.

Misiune. Misiunea companiei este de a raspunde la nevoile clientilor cu produse de calitate, la un pret corect. Suntem mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu, pentru a oferi cele mai bune optiuni clientilor nostri.

Abordare. Haute couture-arta croitoriei a început ca o “necesitate” pentru clasa burgheză pariziană a secolului al XIX-lea,dar a prins foarte bine la toate doamnele cochete din orice colt al lumii care simt nevoia de a avea rochii unice, pe măsură, care să le diferenţieze de restul femeilor.

Inspirata de stilul haute couture din Paris , chiar in lipsa licientei si a titulaturii oficiale, Casa Giulia îşi poate asuma fara falsa modestie titulatura de casa de moda haute couture deoarece îndeplineşte toate cerinţele. Designerul creeaza rochii la comandă pentru clienţi privaţi, după mărimile exacte ale clientilor cărora  le ofere şedinţe pentru probă si functioneaza cu un atelier full-time.